Nagylózs Község honlapja

Közösségerősítő fejlesztések Nagylózs községben

Nagylózs Község Önkormányzatának segítségével az ÜGYESEN Egyesület 10.783.795 Ft támogatást nyert a Darányi Ignác Terv keretein belül az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap közreműködésével “Közösségerősítő fejlesztések Nagylózs községben ” pályázat megvalósításához. Megújul ezáltal a régi játszótér, az óvodával szembeni zöld területen kis játszótér épül sétautakkal és a focipálya labdafogó hálókat és fedett cserepadokat kap.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

FOTÓDOKUMENTÁCIÓ

A Petőfi utca elején található terület és az öreg játszótér ilyen volt felülről nézve:

Az óvodával szembeni füves területen már 2013 végén megkezdődtek a munkálatok.

Sétautak és új fácskák kerültek a parkba.

A játékok esésterei 2014. tavaszán készültek el.

A nagy játszótéren is folyt a munka.

Majd a játékok is a helyükre kerültek.

Játszótéravatók: 2014. június 20-21.

Június 20-án, délután a nagy játszótér került átadásra.
A köszöntő beszédek és az ünnepélyes szalagátvágás után birtokba vehették a gyerekek a játékokat: a 3 tornyos “Tercia” várat, a láncos- és a mérleghintát, a OX játékot és a drótkötélpályát.

A rendezvényen Családi Vetélkedő, íjászat, táncbemutató, a Non Stop együttes, fuvolazenekar és a helyi énekkar szórakoztatta a közönséget.

Sajnos az idő egyszer csak viharosra fordult, a levegő lehűlt és megeredt az eső, de talán ettől még kalandosabb, emlékezetesebb volt a rendezvény.

Másnap délelőtt avattuk a Virágfüzér Óvodával szemben található kis játszóteret és sétautakat, ahol Keresztes Csaba rendőri segédletével kis kreszpark is várta a gyerekeket és a vállalkozó felnőtteket.

A park melletti aszfalton pedig Aszfalt rajzversenyt hirdettünk.

 


lakosság / fő
1027
terület / km²
19.25
irányítószám
9482
körzethívószám
99